FORMES DE PAGAMENT
Igneus.wine és una botiga en línia, dotada d’un sistema virtual de pagament totalment segur, garantit per entitats bancàries acreditades i sistemes internacionals de securització de pàgines webs.

Podeu seleccionar tres formes de pagament:
· TPV virtual de pagament segur.
· Contra reemborsament: Pagament en el seu domicili a l’empresa de missatgeria. Porta un cost addicional per la manipulació de l’esmentat efectiu, que sempre cobra directament l’empresa de missatgeria.
La comissió és de l’2.5% sobre el total de la compra, amb un mínim de 2 € més IVA.
· Transferència Bancària: L’enviament es farà efectiu quan es verifiqui l’ingrés en compte de l’import corresponent a la comanda o bé, quan es rebi el justificant de pagament de la mateixa (pot remetre-ho a info@masigneus.com).

La comanda caducarà als 5 dies de la confirmació de la mateixa si no es realitza el pagament.
En el primer cas, la nostra companyia no emmagatzema ni disposa d’accés en cap moment a les dades de la seva targeta, ja que es realitza directament en el sistema de pagament virtual de banc.

Us recomanem en tot moment assegurar la confidencialitat de les seves dades.
D’altra banda, si tria l’opció de pagament contra reemborsament, en cap moment haurà de facilitar les seves dades bancàries, sent en el moment del lliurament del producte quan procedeixi al seu pagament, prèvia acceptació d’un extra carregat per la companyia de missatgeria un 2.5% de l’import de la comanda, amb un mínim de 2 € més IVA).

Close
Go top